Jeugd en sponsors hand in hand

De 250 jeugdspelers van Jeugdacademie KMSK Deinze genieten een professionele en toegewijde omkadering waarmee ze maximaal van de voetbalsport kunnen genieten. Dit bereiken we niet alleen dankzij de inzet van onze medewerkers, vrijwilligers en sympathisanten. Onze jeugdsponsors zijn onontbeerlijk om onze voetbalvisie te realiseren en de activiteiten nog verder te optimaliseren!

Ook jij kan ons vooruit helpen met jouw financiële ruggensteun. In ruil bieden wij publiciteit via meerdere kanalen zoals vaste boarding, matchbal, LED-wall, onze druk bezochte website en social media,...

Hiervoor hebben we enkele sponsorpakketten uitgewerkt die u hieronder kan raadplegen. Indien gewenst kunnen deze verder op maat van uw onderneming worden aangepast. Overtuigd van de meerwaarde? Dan lichten wij alles graag bij u persoonlijk toe.

Heeft u meer interesse in de hospitality- en sponsormogelijkheden bij de Fanion? Dan kan u terecht op hun website op de webpagina Business. Ook alle info over de 818 Young Business Club kan je daar terugvinden!

GOUDEN RELATIES

Garden Concept Versele Laga THB Dak Design Domestic Services MKS Kinergetic