Partnerclub: KMSK Deinze jeugdacademie X FC Poesele.

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 22 februari 2024

KMSK Deinze is enthousiast om de officiële samenwerking met FC Poesele aan te kondigen als partnerclub voor onze groeiende jeugdacademie!

Als toonaangevende voetbalclub in de regio wil KMSK Deinze een platform aanbieden voor jonge talenten om hun vaardigheden te ontwikkelen en te blijven evolueren. Door de samenwerking met FC Poesele kunnen we onze middelen en expertise delen om een nog bredere impact te hebben op het jeugdvoetbal in de regio.

De belangrijkste doelstelling van de samenwerking tussen beide clubs is de ontwikkeling van de jeugd in de regio en het versterken van de lokale gemeenschap. Dit gaan we doen door middel van gedeelde trainingsprogramma's, coachingssessies en uitwisseling van kennis. Er worden o.a. demotrainingen voorzien, waarbij informatie zal worden uitgewisseld tussen coaches van beide clubs. Bovendien kunnen jeugdspelers van FC Poesele geselecteerd worden en de mogelijkheid krijgen om eens mee te trainen bij KMSK Deinze, waar ze kunnen genieten van een professionele trainingservaring.

Als hoogtepunt van onze samenwerking zullen we samen een Open Talent Day organiseren op FC Poesele. Tijdens dit event krijgen jonge voetballers de kans om hun talent te tonen en zich mogelijk in de kijker te spelen voor verdere ontwikkeling binnen onze jeugdacademie.

 

Wij willen FC Poesele bedanken en kijken alvast uit naar een productieve samenwerking!

GOUDEN RELATIES

Garden Concept Versele Laga MHC Domestic Services MKS LUC DEKIMPE JAKO