Christophe Van Pottelsberghe de la Potterie is de nieuwe COO van onze Jeugdacademie

Nieuws Bericht geplaatst op donderdag 08 februari 2024

KMSK Deinze is verheugd om de benoeming aan te kondigen van Christophe van Pottelsberghe de la Potterie als de nieuwe Chief Operating Officer (COO) van onze jeugdacademie.

Met een rijke achtergrond binnen het voetbal en een schat aan ervaring, brengt Christophe van Pottelsberghe de la Potterie een unieke dynamiek naar onze jeugdacademie. Christophe, die al meer dan 25 jaar in groot Deinze woont, heeft een uitgebreide ervaring opgebouwd in verschillende aspecten van het voetbal, waaronder speler, trainer, scout, TVO-lid, sportief manager en zelfs voorzitter. Zijn sterke betrokkenheid bij het voetbal en zijn nauwe banden met de lokale gemeenschap maken hem een waardevolle toevoeging aan ons team.

In zijn nieuwe rol zal Christophe verantwoordelijk zijn voor het bevorderen van de groei en ontwikkeling van onze jeugdacademie, met een focus op het koesteren van talent en het creëren van een stimulerende omgeving voor onze jonge spelers. Zijn missie omvat het versterken van de samenwerking met ouders, trainers, scholen en andere betrokken partijen, met als doel de algehele welzijn van de club en haar spelers te waarborgen.

"Als geboren en getogen inwoner van Deinze ben ik vereerd om de rol van COO van de jeugdacademie te vervullen bij KMSK Deinze," aldus Christophe. "Mijn passie voor voetbal en mijn sterke band met deze gemeenschap maken deze benoeming voor mij extra speciaal. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het fantastische team van KMSK Deinze en om onze jeugdspelers te helpen bloeien, zowel op als buiten het veld."

 

Welkom Christophe!

GOUDEN RELATIES

Garden Concept Versele Laga MHC Domestic Services MKS LUC DEKIMPE JAKO