U21 pakt eerste punt na een 1-1 gelijkspel op S.K. Beveren

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 20 september 2022

Na een 0 op 9 trokken onze beloften naar het ongeslagen SK Beveren, op papier geen gemakkelijke opdracht dus. De jonge Tigers begonnen gretig aan de wedstrijd en in de beginfase krijgen ze dan ook de beste kansen.

Beveren komt beter in de wedstrijd naargelang de eerste helft vordert en kan het evenwicht herstellen. Hoewel Deinze het meest aanspraak op een doelpunt kan maken is het toch de thuisploeg die de score opent, na 35’ staat het na een tegenaanval 1-0 wat ook de ruststand is.

 

Met hernieuwde moed komen onze jongens uit de kleedkamer, ze kunnen de wedstrijd meer en meer naar zich toetrekken en dit resulteert in een aantal uitgespeelde kansen. Na veel aandringen is het dan ook na 65’ raak. Angelo De Oliveira krult de bal naar de verste hoek, de doelman kan er nog net bij maar duwt de bal in de voeten van Renzo Van Durme maar hij stuit ook op de doelman. Ook op deze bal wordt goed gevolgd en Yannis Van Rumst kan uiteindelijk binnen duwen, derde keer goede keer.

Deinze geeft geen kansen meer weg en kan zelf nog z’n neus aan het venster steken maar de doelman verschalken lukt niet meer.

 

Onze jonge Tigers nemen hun eerste punt mee uit de Freethiel met volgende spelers:

Arfaoui, Tshitoku, De Oliveira (86’ Sayfdine), Mhand (65’ Van De Geuchte), Spegelaere, Van Durme, Geldhof, Van Rumst (75’ Vandenborre), Van De Gehuchte, Veeckman, Verstrynge (86’ Debosschere)

GOUDEN RELATIES

Garden Concept Versele Laga MHC Domestic Services MKS LUC DEKIMPE JAKO