Onze U21 begint aan hun competitie met een 1-2 nederlaag tegen RWDM

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 24 augustus 2022

Maandagavond kon ook de U21 van start gaan met hun competitie. Na 6 weken voorbereiding werd de eerste thuiswedstrijd gespeeld tegen RWDM. In de openingsfase namen de zenuwen de bovenhand waardoor RWDM makkelijk enkele kansen kon versieren. Na het toekennen van een (lichte) penalty omwille van handspel en een wondermooie vrije trap keken ze na een halfuur tegen een dubbele achterstand aan. Net voor de rust toonden onze jongens dat ze met lef aan de bal goed kunnen voetballen. Via een mooie opbouw belandde de bal uiteindelijk bij Thibaux Van De Gehuchte, die met een strakke voorzet Yannis Van Rumst kon bedienen. Zo ging de U21 met een 1-2 achterstand de rust in. Na enkele bijsturingen en 6 wissels kon Deinze nog een paar kansen versieren, maar verder dan wat steriele druk kwamen ze niet meer.

Eindstand: 1-2

Basiselftal: Dries Arfaoui, Jamal Ali Colo, Joey Tshitoku, Sayfdine Mohamed, Thibaux Van De Gehuchte, Geldhof Flor, Ilian Mhand, David Davtyan, Angelo De Oliveira, Yannis Van Rumst en Van Durme Renzo.