KVC Westerlo - KMSK Deinze U21: 3-1

Nieuws Bericht geplaatst op woensdag 31 augustus 2022

Na de nederlaag van vorige week hadden onze beloften iets recht te zetten, KMSK Deinze kwam scherp uit de kleedkamer en kreeg na 2’ al een dot van een kans via Yannis Van Rumst. Westerlo werd wakker geschud en reageerde onmiddellijk, na een strakke voorzet werd de score geopend via een kopbal aan de tweede paal.

Het was wachten tot minuut 26 voor Deinze kon antwoorden. Een hoekschop van Angelo De Oliveira werd in één tijd op de slof genomen door Ilian Mhand, de bordjes hingen opnieuw gelijk. Deinze was de betere ploeg in het verdere verloop van de eerste helft maar Westerlo kreeg de betere kansen. Eerst ging de bal op de stip maar Arfaoui stopt de elf meter knap, vlak voor rust werd Arfaoui toch geklopt. We gaan rusten met een 2-1 tussenstand.

In de tweede helft neemt Deinze over en hebben ze controle over de wedstrijd, dit resulteert echter niet in grote kansen. In het laatste kwartier zetten de jonge Tigers alles op alles om de achterstand uit te vegen maar via een vlijmscherpe counter is het echter Westerlo die de score verder uitdiept, 3-1 (87’). Deinze kan in de blessuretijd nog bijna milderen maar de score blijft 3-1.

Speelden: Arfaoui, Tshitoku, Mohamed, De Oliveira, Mhand (70’ Van de Geuchte), Spegelaere, Geldhof (70’ Nfoj), Van Rumst (70’ Van Durme), Van De Gehuchte, Ali, Davtyan (17’ Verstringhe)