MA 01.01

00U00

EVENT INSCHRIJVEN FOOTDINNER

-

Kevin Deslypere wordt de nieuwe trainer van de U21

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 06 mei 2022

Kevin Deslypere werd onlangs aangesteld als nieuwe trainer van de beloften van KMSK Deinze en volgt zo Kenny Engels op.

Kevin (6 augustus 1993) werd geboren in Brugge en speelde sinds zijn 9 jaar bij KSV Oostkamp. Hij werd daar onder impuls van zijn stiefvader op zijn 16e al trainer van de U7 en coachte nadien ook de andere jeugdreeksen bij de club. In 2021 behaalde hij zijn UEFA A-diploma en zette hij een punt achter zijn carrière als voetballer om zich volledig te kunnen focussen op het trainerschap. Dit seizoen was Kevin coördinator van de bovenbouw, trainer van de beloften én T2 van de A-kern van KSV Oostkamp die enkele weken geleden kampioen werd in 3e Nationale. Nu zal hij dus de rol van beloftencoach bij KMSK Deinze op zich nemen.

Eén van zijn belangrijkste opdrachten wordt het uitwerken van een goede structuur binnen de U21 van KMSK Deinze. Samen met Adrián (Sporting Director) en Wouter (Academy Director) zal Kevin een langetermijnvisie ontwikkelen om de talenten uit de jeugdacademie/U21 te laten doorstromen richting het eerste elftal. Er zal meer aandacht besteed worden aan de individuele en collectieve video-analyses, de uitbouw van een holistisch periodiseringsmodel en het monitoren van de physical en tactical load.

 

Kevin Deslypere (trainer U21): “Binnen de U21 zullen er heel veel spelers op zoek zijn naar hun voetbaltraject. Ik zal proberen om hen zoveel mogelijk op tactisch, technisch, fysisch en mentaal niveau te ondersteunen door middel van mijn eigen opgedane kennis en ervaring. Ik zie KMSK Deinze als een nieuwe uitdaging en wil in dit​ ambitieuze project mijn steentje bijdragen. Ik kijk ernaar uit om met de verschillende betrokken (trainers, sportief coördinatoren, bestuur ...) zo snel mogelijk aan de slag te gaan.”

 

Adrián Espárraga (Sporting Director): “Kevin heeft in het verleden laten zien dat hij een geweldige coach is en zijn ervaring is van enorm belang voor onze U21. Hij zal zijn kennis en ervaring aanbieden om betere spelers te ontwikkelen, hun spelbegrip te verbeteren en de kloof met het eerste elftal te verkleinen. We zijn erg blij hem hier te hebben, want dit is het profiel dat we zochten om onze doelen met de jeugdacademie te bereiken.”

 

Welkom, Kevin!

GOUDEN RELATIES

Garden Concept Versele Laga THB Domestic Services MKS Kinergetic