Behind The Scenes: drie kloppende harten binnen KMSK Deinze Jeugdacademie

Nieuws Bericht geplaatst op zondag 08 augustus 2021

Een voetbalclub is gefundeerd op een brede structuur: vrijwilligers, medewerkers, leidinggevenden, spelers en werknemers. Daarom zetten we bij de KMSK Deinze Jeugdacademie ook graag eens die mensen in de spotlights die achter de schermen en op het veld alles in goede banen leiden.

Luc Martens

 

Van het reilen en het zeilen binnen KMSK Deinze weet Luc alles. Hij is reeds 42 jaar actief binnen de club en kan daar met een uiterst positief gevoel op terugblikken. Zijn carrière bij KMSK Deinze begon als tweede delegee bij de miniemen. Dit deed hij samen met een andere trouwe medewerker binnen KMSK Deinze, Jacky Snauwaert.

Geleidelijk aan werkte Luc zich meer en meer in binnen de club. Zijn rol als delegee voerde Luc dan ook tot in de puntjes uit, waardoor hij later zelfs delegee werd voor twee verschillende jeugdploegen binnen de KMSK Deinze Jeugdacademie. Wij, iedereen binnen KMSK Deinze, zien Luc dan ook als een stuwende kracht binnen de jeugdacademie. Voor het grote publiek is Luc ook bekend als ‘de man aan de inkom’.

Luc bleef zijn functie als delegee uitvoeren tot in 2010. Daarna sloeg Luc een andere weg in binnen de club. Aangezien hij ook actief was als scheidsrechter neemt hij sindsdien de rol op als coördinator scheidsrechters binnen oranje-zwart.

 

Geert Tjampens

 

Een ander kloppend hart behind the scenes binnen de KMSK Deinze Jeugdacademie is fervent Deinze-supporter Geert Tjampens. Hij is ondertussen dertien jaar actief binnen KMSK Deinze en kreeg dan ook de tijgermicrobe te pakken.

Samen met Luc Martens vormt hij een tandem als coördinator scheidsrechter en vangt hij ook onze scheidsrechters op. Daarnaast staat Geert ook zelf op het veld als actief scheidsrechter.

 

Gianni Tjampens

 

Zo vader, zo zoon zegt men vaker. Datzelfde geldt zeker en vast voor Gianni Tjampens. Op vijftienjarige leeftijd stopte hij met voetballen om daarna fulltime scheidsrechter te worden. Gianni is ondertussen 22, maar begon al met fluiten op zijn twaalfde bij wedstrijden van de onderbouw.

Ondertussen blijft Gianni werken aan zijn carrière als scheidsrechter waardoor hij momenteel actief is als scheidsrechter in eerste provinciale. Hij is dan ook een voorbeeld voor de jeugd binnen onze club. Daarnaast is hij ook een model voor mensen die het fluitje willen opnemen.

GOUDEN RELATIES

Garden Concept Versele Laga THB Domestic Services MKS Kinergetic