De beloften leggen nipt de duimen voor FCV Dender

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 08 november 2022

Na een break van een week stond een nieuwe thuiswedstrijd op het programma tegen FCV Dender. De jonge Tigers konden met hernieuwde moed de wedstrijd tegen hun leeftijdsgenoten uit Denderleeuw aanvatten.

De drang naar een eerste overwinning was duidelijk te merken bij onze beloftenploeg, na vijf minuten wordt Renzo Van Durme afgezonderd voor de doelman maar hij besluit te zwak. In de beginfase van de wedstrijd houdt Deinze verder de controle zonder echte kansen te creëren. Het is wachten tot de achttiende minuut tot we weer doelgevaar kunnen noteren, na een inworp brengt Jamal Ali Colo de bal voor doel en Joey Tshitoku kopt hard binnen. 1-0 voor de thuisploeg!

Naar het einde van de eerste helft trekken de bezoekers de wedstrijd meer en meer naar zich toe, doelman Nathan Elyn wordt een aantal keer bedreigd maar Dender komt niet verder dan een bal op de lat.

 

Dender gaat verder op dit elan na de rust en kan al snel de bordjes in evenwicht brengen, na een voorzet van op de achterlijn wordt de bal in doel binnengekopt, 1-1 na 48'.

Deinze lijkt niet van de wijs gebracht want twee minuten later krijgt Angelo De Oliveira een één op één kans met de doelman, ook hij kan hem niet verschalken.
Deinze mist de kans op de voorsprong maar één minuut later is het aan de overkant wel raak. Met een opportunistisch schot van op 30 meter wordt doelman Elyn verschalkt in de bovenhoek, het betere zondagschot op maandagavond.

 

Dender houdt hierna de controle op de match en de 1-3 lijkt eerder in de lucht te hangen dan een Deinse gelijkmaker, Deinze is enkel nog gevaarlijk via een vrije trap van Thibaux Van De Gehuchte maar die strand op de lat. De bezoekers nemen dan ook de drie punten terug mee naar Denderleeuw

 

Speelden voor SK Deinze:

Elyn, Tshitokuu, Sayfdine, De Oliveira (62' Bouchrafat), Van De Geuchte, Van Durme (62' Pastukas), Geldhof, Van De Gehuchte, Ali Colo, Vandenborre, Verstrynge

GOUDEN RELATIES

Garden Concept Versele Laga MHC Domestic Services MKS LUC DEKIMPE