Onze jonge Tigers gaan stevig onderuit tegen KV Oostende

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 25 oktober 2022

Onze beloften mochten hun leeftijdsgenoten van KV Oostende ontvangen op deze speeldag. Waar onze U21 nog niet hebben gewonnen dit seizoen heeft hun tegenstander nog niet verloren. Een aartsmoeilijke opdracht dus.

Ondanks een te duchten tegenstander laten de jonge Tigers in de beginfase hun tanden zien. Na 5’ krijgt na een flankvoorzet Mhand de bal voor zijn linkervoet maar hij besluit de open kans naast. Een waarschuwing voor hun Oostendse collega’s om een versnelling hoger te schakelen. Oostende mag in de 12de minuut een hoekschop nemen die in eerste instantie te ver lijkt genomen maar een bezoeker duikt diep in de tweede zone op en verwerkt de voorzet in doel met een volley. Onze beloften lijken aangeslagen terwijl Oostende doorduwt na hun openingstreffer, in minuut 18 wordt de score verdubbelt door de doorgebroken Stiers. Vijf minuten later wordt de score nog verder uitgediept en staat de 0-3 op het bord.  Onze U21 herstelt hierna het evenwicht wat en slaagt er ook weer in een aantal kansen bijeen te voetballen. Vooral via Davtyan werden kansen gecreëerd, vlak voor het rustsignaal kwam hij na een zelf opgezette aanval alleen voor doel maar hij besluit naast. Na de pauze is het allemaal Oostende dat de klok slaat, al snel weten ze opnieuw raak te treffen. Deinze kan op de tegenaanval milderen na een flankvoorzet van Bouchrafat die door Davtyan knap in doel wordt getrapt, 1-4. De wedstrijd blijft in handen van de bezoekers en al snel volgen nog twee goals, halfweg de tweede helft staat het al 1-6. De Oostendenaren nemen wat gas terug en de wedstrijd lijkt op z’n einde te lopen, echter niet zonder zevende goal van de bezoekers. Eindstand: 1-7

 

Speelden voor KMSK Deinze:

Hajdari, Mohamed, Bouchrafat, Mhand, Spegelaere, Van Durme, Geldhof (68’ Van De Geuchte), Van De Gehuchte, Veeckman (55’ Tshitoku), Davtyan, Verstrynge (68’ Verkimpe)

GOUDEN RELATIES

Garden Concept Versele Laga MHC Domestic Services MKS LUC DEKIMPE