MA 01.01

00U00

EVENT INSCHRIJVEN FOOTDINNER

-

Jeugdacademie KMSK Deinze stelt nieuw hoofd van administratie voor.

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 20 mei 2022

Stefaan Vandorpe (59) zal voortaan het administratief departement van onze jeugdacademie onder zijn hoede nemen.

Stefaan, een geboren en getogen Izegemnaar, kreeg de liefde voor het voetbal met de paplepel mee van thuis. Samen met zijn vader trok hij wekelijks naar de wedstrijden van KFC Izegem en doorliep er als jeugdspeler bijna alle jeugdreeksen. Na het afstuderen koos hij voor een loopbaan bij Defensie en engageerde zich in zijn vrije tijd als jeugdtrainer bij KFC Izegem waar hij ook uiteindelijk jeugdcoördinator werd. Met de komst van buitenlandse missies voor Defensie waaraan hij deelnam bleek die combinatie echter niet meer haalbaar en verdween het voetbal op de achtergrond. 

Eénmaal in pensioen kwam de roep van het voetbal terug en ging hij opnieuw aan de slag als jeugdtrainer bij KFC Izegem. In 2017 onderging deze club een fusie met OMS Ingelmunster en ging voortaan verder als RFC Mandel United. Binnen deze club werd Stefaan jeugdsecretaris en was er tot op heden ook de Teammanager van het 1ste elftal.

Binnen deze functies heeft Stefaan heel wat ervaring en kennis opgebouwd omtrent het administratieve reilen en zeilen binnen een voetbalclub. Als hoofd van de administratie zal hij de verschillende cellen binnen de jeugdwerking ondersteunen in hun administratieve taken. 

Stefaan: "Mijn eerste taak is de huidige structuur onder de loep nemen en kennis maken met alle betrokkenen binnen de club. Het is belangrijk om eerst een grondige analyse te maken van de reeds aanwezige werking en de mensen waarmee ik dagelijks zal werken te leren kennen. Daarna kunnen we starten met het optimaliseren om de werking verder te professionaliseren. Ik kijk er alvast heel erg naar uit om dit nieuwe hoofdstuk binnen deze ambitieuze club aan te vatten."

GOUDEN RELATIES

Garden Concept Versele Laga THB Domestic Services MKS Kinergetic