MA 01.01

00U00

EVENT INSCHRIJVEN FOOTDINNER

-

KMSK DEINZE NEEMT AFSCHEID VAN FREDERIK PLATTEEUW

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 29 april 2022

Na twee seizoenen nemen KMSK Deinze en Frederik Platteeuw, die sinds mei 2020 directeur van de jeugdacademie was, in onderling overleg afscheid van elkaar.

Na de promotie van 1e Nationale (1e Amateur) naar de 1B Pro League in 2020, nam de club verschillende stappen om verder te professionaliseren. Onder het motto #DeinzeGoesPro werd toen ook een nieuwe jeugddirecteur aangesteld. Frederik was zo verantwoordelijk om de volledige structuur binnen de jeugdacademie uit te zetten.

Akihisa Iizuka (Chief Strategy Officer): “Frederik heeft enorm veel gedaan voor de ontwikkeling van de jeugdacademie, en wij willen hem hiervoor graag bedanken. De club kan nu ook binnen de jeugdacademie de verdere stappen zetten.”

Frederik Platteeuw: “Ik wil graag zowel KMSK Deinze als alle medewerkers en vrijwilligers bedanken voor de samenwerking de laatste twee jaren. Ik wens hen alle succes toe met de verdere professionalisering van de club.”

De club wil Frederik graag officieel bedanken voor zijn constante inzet, en we wensen hem dan ook het allerbeste toe in zijn verdere carrière.

GOUDEN RELATIES

Garden Concept Versele Laga THB Domestic Services MKS Kinergetic