Start oefenwedstrijden jeugd

Nieuws Bericht geplaatst op vrijdag 23 juli 2021

KMSK Deinze Youth start zaterdag met enkele interessante oefenduels. Eerste ploeg sluit oefenstage af op en tegen Sparta Petegem.

Ze hebben er lang naar uitgekeken! De jeugd mag eindelijk terug voetballen en wedstrijden spelen. En of ze gelukkig zijn!  Maar het wordt ook meteen een serieuze confrontatie met het niveau van het elitevoetbal in de verschillende oefenduels komende zaterdag 24 juli.  “Ik ben als nieuwe TVJO echt benieuwd naar het huidige niveau van onze jongeren”, zegt Kurt Mertens. “Ik besef dat het voor velen nog aanpassen wordt maar we zijn ook pas gestart met de trainingen. Toch wordt het een interessant treffen met ploegen uit de Jupiler League”, weet Kurt.                                                                   

Jeugddirecteur Frederik Platteeuw kijkt hoopvol  de competitie tegemoet. “Het wordt een positieve start, zonder corona. Er werd reeds hard gewerkt aan een volledig nieuwe structuur binnen de jeugdwerking met de volle steun van voorzitter Denijs Van De Weghe en coach Wim De Decker. We gaan stap voor stap vooruit, de weg op naar verdere professionalisering met een jeugd vol ambitie”, verduidelijkt Frederik. 

Om 10 uur spelen de U16 en U18 op Club Brugge, de U13 en U14 in KV Oostende en de U11 op KAA Gent. Daar ook zijn de U12, U10A en B er actief om 14 uur.    

Zaterdagavond om 18 uur neemt het A-elftal o.l.v. coach Wim De Decker, na een drukke week oefenstage in Nederland, het op tegen stadsgenoot K.F.C. Sparta Petegem op het terrein Den Dries.

GOUDEN RELATIES

Garden Concept Versele Laga THB Dak Design Domestic Services MKS Kinergetic