Versele-Laga Paastornooi 2020 geannuleerd.

Nieuws Bericht geplaatst op dinsdag 17 maart 2020

Het coronavirus COVID-19 heeft de wereld in zijn greep. Verschillende richtlijnen en maatregelen werden door onze overheid reeds opgelegd teneinde de verspreiding van het virus in te dijken.

Binnen dit kader nemen ook wij, KMSK Deinze, onze verantwoordelijkheid en besloten we vandaag om ons Versele-Laga Paastornooi op data van 11.04.2020 & 13.04.2020, te annuleren.

Verder hopen wij, net zoals ieder van jullie, dat de opgelegde maatregelen dusdanig een positief effect kunnen teweeg brengen zodat we spoedig terug aan voetballen en het normale leven kunnen toekomen.

Positief vooruitkijkend willen we hierbij dan ook reeds meegeven dat we ons tornooi graag uitstellen naar een latere datum. Indien dit enigszins mogelijk zou zijn hopen wij jullie in augustus (lees: voorbereidingsperiode) toch nog te mogen verwelkomen. Verdere communicatie hieromtrent volgt te gepasten tijde.

We hopen dat jullie begrip opbrengen voor deze beslissing en zullen ons te allen tijde schikken naar de wijsheid van de overheid.

GOUDEN RELATIES

Garden Concept Versele Laga THB Dak Design Domestic Services MKS Kinergetic